Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rommelmarkt Gendt. (foto: Sint-Caecilia / Albert Berns)
Rommelmarkt Gendt. (foto: Sint-Caecilia / Albert Berns) (Foto: Eigen foto St. Caecilia / Albert Berns)

Inzameling goederen voor rommelmarkt Gendt

GENDT - Op zondag 29 september houdt harmonie Sint-Caecilia voor de derde maal een grootse overdekte rommelmarkt in zaal Providentia in Gendt. Op zaterdag 25 mei is er gelegenheid om goederen voor de rommelmarkt in te leveren.


Het doel is om geld in te zamelen voor de Gendtse muziekvereniging. De organisatoren willen zoveel mogelijk artikelen te koop aanbieden. Denk hierbij aan goede, schone en verkoopbare spullen zoals boeken, platen, cd's, speelgoed, lampen, gereedschap, elektra, fietsen, huishoudelijke artikelen en curiosa. Uitsluitend schone, goed verkoopbare spullen kunnen ingeleverd worden. Dit ter beoordeling van de organisatoren van de rommelmarkt. Elektrische apparaten zullen ter plaatse gecontroleerd worden of deze naar behoren werken. Kleding, matrassen en meubels zullen niet aangenomen worden.

Heeft u pas de zolder of schuur opgeruimd? Dan heeft u zeker spullen over die u niet meer gebruikt. Harmonie Sint-Caecilia Gendt wil deze spullen graag hebben om te verkopen. Op zaterdag 25 mei is er gelegenheid om goederen voor de rommelmarkt in te leveren. Van 10.00 tot 13.00 uur is een ieder welkom op Kommerdijk 24 (voorheen opslag Nijmeegs Jopie) in Gendt.

Meer berichten