Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nominaties 'ondernemer van het jaar' bekend

BETUWE - De Betuwse ondernemers Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek, Hans Geveling van Albert Heijn Huissen en Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren maken dit jaar kans op de titel ‘ondernemer van het jaar 2019’. Tijdens het ondernemersevenement Betuwe Onderneemt Beter op 17 juni bepalen jury én publiek de winnaar.

Wie wordt de winnaar? Welke ondernemer onderscheidt zich in visie en uitvoering? Hoe zet het bedrijf de Betuwe op de kaart? Zes kanshebbers zijn onder andere hierop beoordeeld door een vakjury, bestaande uit oud-winnaars en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen Veron en Oco. Paul Kok van Lingewaerd Notarissen is juryvoorzitter. Uiteindelijk koos de jury voor de drie genomineerden.


Ook de Rabo Talent Award ontbreekt niet. Genomineerd hiervoor zijn: Tom van Dalen van Van Dalen Infra en Milieu, Ted en Max van Onna van Perfect View en Rajini Schoonhoven van Matdesign. Deze jonge talenten vallen op door hun rol binnen bedrijven die al langer bestaan en dragen zo nadrukkelijk bij aan de toekomst van deze bedrijven.?


Betuwe Onderneemt Beter draait dit jaar om ‘storytelling’ en het promoten van deze ondernemende regio. De organisatie tovert op 17 juni de Theaterkerk in Bemmel om tot een groene, parkachtige oase waar kan worden genetwerkt in festivalsfeer. Multitalent Kasper van Kooten wisselt de verkiezingsmomenten af met sketches en muzikale intermezzo’s.

Betuwe Onderneemt Beter, 17 juni van 18.00 tot 23.00 uur. Meer informatie en kaarten via: www.betuweonderneemtbeter.nl.

Meer berichten