Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zandse Kerk, annex uitvaartcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers)
Zandse Kerk, annex uitvaartcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers) (Foto: N.Hubers)

Op de koffie in de Zandse Kerk in Huissen

HUISSEN - Stichting de Zandse Kerk verzorgt op woensdag 29 mei van 10.30 tot 12.00 uur weer haar populaire koffieochtend. Een maandelijks terugkerend bijzonder ontmoetingsmoment in onze sfeervolle Zandse Kerk.

"Het succes van de koffieochtend-ontmoetingen in ons sfeervolle kerkgebouw heeft zich intussen ruimschoots bewezen. Op woensdag 24 april hebben we immers ongeveer 110 gasten mogen verwelkomen, waaronder weer vele nieuwe bezoekers, die ons hun dank en positieve eerste ervaring met genoegen hebben kenbaar gemaakt. Tijdens de komende koffieochtend kunt u genieten van warme muzikale omlijsting door Els Thissen, onze welbekende pianist en organist.

Vanaf 10.00 uur is de kerk voor onze gasten open om binnen te lopen, een mooi plekje aan de gezellig ingerichte tafels uit te kiezen en te luisteren naar welkomstmuziek van Els. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee. Iedereen is van harte uitgenodigd en aanmelden vooraf is niet nodig. Naast bijpraten met vertrouwde deelnemers (vrienden, kennissen, buren, et cetera) is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met nieuwe gasten. Hun komst is meestal het resultaat van enthousiaste verhalen van regelmatige bezoekers; een mooie aanzet om dit populaire ontmoetingsevenement ook eens mee te maken

Ons team van gastvrouwen verheugt zich op weer een grote opkomst van enthousiaste deelnemers. Dit alles onder het motto 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet van de gezelligheid'. Voor contact met onze Werkgroep Koffieochtenden, mail info@zandsekerk.nl; bel 06 14803998. Zie ook op onze website: www.zandsekerk.nl."

Meer berichten