Logo gemeentenieuwsonline.nl
Klootschieten in Hulhuizen. (foto: Wilco Witjes)
Klootschieten in Hulhuizen. (foto: Wilco Witjes) (Foto: Wilco Witjes)

Wie wint de wisselbokaal Klootschieten Hulhuizen?

HULHUIZEN - Het Comité Hulhuizen200 gaat weer door! Het eerste open kampioenschap Klootschieten Hulhuizen, dat vorig jaar werd gehouden, was een groot succes. Dit jaar krijgt het een vervolg, en wel op 9 juni is een feit. Plezier voor het hele gezin!

Enthousiasme is een van de belangrijkste kernwaarden voor de H200 organisatie. Pinksteren is een feest van de Hulhuizenaren en voor iedereen die zich verbonden voelt met Hulhuizen, aldus de organisatie H200. Voorwaarden is wel dat de hele familie eraan kan deelnemen. Jarenlang was er feest in de speeltuin van sport- en speeltuinvereniging Hulhuizen, maar is sinds vorig jaar abrubt beëindigd, Comité Hulhuizen200 is van mening dat pinksteren een feestweekeinde is voor Hulhuizenaren, en heeft op eigen initiatief het stokje overgenomen.

Op 9 juni staat het ‘2e Open Kampioenschap Klootschieten Hulhuizen’ gepland en de route is compleet vernieuwd. Vorig jaar was de route door het warme weer net een tikkeltje te ver. Een sportiviteit voor jong en oud met de nodige hillariteit. 'Heb je een vriendenteam, leuke buren of familie waarmee je deze sportieve uitdaging wilt aangaan, meld je dan aan op www.hulhuizen200.nl. Teams van minimaal zes personen kunnen zich tot uiterlijk 1 juni aanmelden. Kosten van deelname zijn in totaal vijftien euro per team, waarvan vijf euro borg voor de bal."

Locatie: café-zaal Concordia, Waaldijk 23 Hulhuizen. Aansluitend is er een gezellige nazit met bbq en muziek. Geef je op als team en doe mee aan dit spektakel of kom gezellig een drankje doen. (www.hulhuizen200.nl)

Meer berichten