Afbeelding
Foto:

Tiende Job Loeff Rit samen met MCKO Doornenburg

zondag 16 juni 2019 9:00

DOORNENBURG - Voor het al opeenvolgende tiende jaar wordt er op zondag 16 juni voor iedereen die motor rijdt een complete toerrit georganiseerd.

Job Loeff, al jaren enthousiast lid van MCKO te Doornenburg, ziet graag iedereen van motorrijden genieten. Job kan naast zelf motorrijden ook het onderhoud of een reparatie aan uw motor of scooter verzorgen. Het maakt voor hem geen verschil of u nou komt voor een onregelmatig lopende scooter, een herrie makende versnellingsbak, een servicebeurt of een setje nieuwe banden. In zijn winkel verkopen Job ook accessoires voor het onderhouden of het laten glimmen van uw hobby.

De rit is toegankelijk voor iedere motor- (scooter)rijder. Er kan zowel in groepsverband als individueel gereden worden en deelname aan de rit is gratis. Inschrijf- en startpunt van de route is de motor- en scooterzaak van Job Loeff, gevestigd aan de Biezenkamp 25E in Gendt. De inschrijving is tussen 9.00 en 10.30 uur.

Eindpunt is het clubhuis van Motorclub MCKO aan het Vijzelpad in Doornenburg, waar gelegenheid is om na te praten onder het genot van een (fris)drankje.

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Hulp nodig? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.