Logo gemeentenieuwsonline.nl
CantAnimus tijdens de 1e Ver-toon-ing in de Koepelkerk. (foto: Gerrie Muller)
CantAnimus tijdens de 1e Ver-toon-ing in de Koepelkerk. (foto: Gerrie Muller) (Foto: Gerrie Muller)

Jubileumconcert: Ver-toon-ing van CantAnimus in Arnhem

ARNHEM - Op zaterdag 22 juni zingt het koor CantAnimus haar tweede Ver-toon-ing van dit jubileumjaar. Tijdens dit tweede jubileumconcert zingt het koor weer een geheel andere selectie van de mooiste liederen uit haar 10-jarig bestaan.

10 jaar CantAnimus; 10 jaar het bezingen van de Ziel! Een bloemlezing uit de favorieten van de koorleden; stuk voor stuk juweeltjes! Zoals gebruikelijk levert dat een zeer gevarieerd programma op, met deze keer een onmiskenbaar swingend accent. Luisteraars kunnen werken verwachten van Brahms, Purcell, Jenkins, Chilcott en natuurlijk ook van Caspar van der Vinne. En…. er wordt een tipje van de sluier opgelicht van de geheimen van CantAnimus!

Het koor CantAnimus, bestaande uit 23 avontuurlijke zangers en zangeressen uit de regio Arnhem-Nijmegen, staat onder leiding van dirigent en componist Caspar van der Vinne, die het koor ook begeleidt op de piano. Pianist Piet Hein Baelde en contrabassiste José Arends verlenen eveneens hun medewerking aan deze Ver-toon-ing.

Het beeldmerk van CantAnimus is een zwerm vogels, die de meest spectaculaire bewegingen maakt. Voortdurend op elkaar afgestemd en voortdurend in veranderende patronen. Dat is de afgelopen 10 jaar het streven geweest. Het koor staat bekend om zijn uitzonderlijk harmonieuze klank.

De Ver-toon-ing is op zaterdag 22 juni om 20.00 uur in de Koepelkerk, Jansplein 60, Arnhem. De entree is 12,50 euro, inclusief programmaboekje en pauzedrankje. De kaartverkoop is aan de kassa. Meer informatie is te lezen op www.cantanimus.nl.

Meer berichten