Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jeugdleden en begeleiders HV Huissen. (foto: Karin Sluiter)
Jeugdleden en begeleiders HV Huissen. (foto: Karin Sluiter) (Foto: Karin Sluiter)

Geslaagd jeugdkamp HV Huissen

HUISSEN - Van 17 tot en met 19 mei is de jeugd van HV Huissen weer op kamp geweest. Het thema was 'Carnaval!'.

"We begonnen het kamp met een bonte avond waarvoor de teams een act voor hadden ingestudeerd. Na de bonte avond werd er nog een bosspel gedaan en voor de oudere jeugd was er nog een gezellig spel in de disco. Op zaterdag begonnen we de dag goed met ochtengymnastiek en daarna lekker ontbijten. Na het ontbijt gingen de teams het bos in om levend ganzenbord te spelen. Fanatiek gingen ze aan de slag!

's-Middags was het tijd voor de spellen op het veld waarbij het luchtkussen favoriet was zowel bij de kinderen als bij de leiding. Daarna werd door de mannen de bbq aangestoken. Na het eten was het weer tijd voor de spooktocht, lekker griezelen in het bos. Toen ze terugkwamen uit het bos werd het songfestival aangezet en nadat Duncan was geweest gingen we weer het bos voor het laatste bosspel, de rode lantaarn.

Zondagochtend stond na het ontbijt het handtekeningenspel op het programma. gewapend met een blaadje gingen de kinderen het bos in om handtekeningen te verzamelen bij de leiding die verstopt zat.

Daarna was het tijd voor de lunch. Toen alle buikjes gevuld waren konden de kinderen kiezen om de gaan volleyballen, tafelen of lekken chillen. Rond 15:30 uur werden de kinderen opgehaald en zat het kamp er weer op. Het was weer een geslaagd kamp!"

Meer berichten