Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zomercompetitie Bridgbclub 3 Sans-Atout

HERVELD - In de maanden juni, juli en augustus wordt op twaalf donderdagavonden een zomercompetitie gespeeld waar ook niet-leden welkom zijn.

Voor niet-leden een goed moment om de sfeer van de club te proeven! Daar de vaste speellocatie, zalencentrum De Hoendrik, in de zomervakantie gesloten is en daarna verbouwd gaat worden zal vanaf 11 juli - 8 augustus gespeeld worden in de voetbalkantine van S.V.H.A., Zandakkers 3 in Herveld. Op 15 augustus wordt er niet gebridged en op 22 en 29 augustus wordt gespeeld in De Wanmolen in Zetten. De inschrijving gaat per avond naar volgorde van binnenkomst. In verband met de voorbereiding van de drive wordt u verzocht om uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn.

Aanvang bridgeavond: 19.45 uur. Anders dan in De Hoendrik en De Wanmolen biedt de voetbalkantine van S.V.H.A. plaats aan maximaal 24 paren. Op tijd aanwezig zijn is dan van nog groter belang, want vol is vol. Kosten deelname gedurende alle speelavonden: Per persoon per avond een euro. Betaling bij binnenkomst en contant.

Klassement

Dit jaar wordt het klassement van de zomercompetitie in twee periodes gesplitst: 6 juni - 11 juli en 18 juli - 29 augustus. Er wordt per periode een individueel klassement opgemaakt. Om in het klassement te worden opgenomen dient men per periode tenminste vier maal mee te spelen. Voor de thuisbridgers: Doe mee, ga de uitdaging aan en meet je bridgeniveau met dat van anderen! Data of locatie vergeten? Ga naar de site: www.nbbclubsites.nl/club/7064 en klik op zomercompetitie in de linkerkolom onderaan.

Meer berichten