Logo gemeentenieuwsonline.nl
logo C.V. de Waskniepers
logo C.V. de Waskniepers (Foto: vereniging)

Flessenactie De Waskniepers

GENDT - Op zaterdag 6 juli gaat carnavalsvereniging De Waskniepers de hele dag op pad om in heel Gendt lege flessen op te halen. Zij doen dit samen met hun dansgarde De Knieperinnen.

De vereniging viert het aankomend seizoen haar 55-jarig jubileum en wil dit bijzondere jaar natuurlijk uitbundig vieren met extra activiteiten, wat natuurlijk ook extra kosten met zich meebrengt. Ook hebben de meiden van de dansgarde een nieuwe outfit nodig omdat hun pakken van het afgelopen seizoen te klein zijn geworden en ook hier zal geld voor vrijgemaakt moeten worden. Al met al zal de clubkas dus gespekt moeten worden en vandaar dat deze flessenactie op touw is gezet.

De vereniging hoopt dan ook dat de inwoners van Gendt hun lege flessen willen bewaren tot 6 juli (misschien dat er nog wat staan van het kersenfeest!)

De Waskniepers en Knieperinnen hopen op een goede opbrengst waarmee alvast een gedeelte van de kosten gedekt kan worden voor de nieuwe kleding van de meisjes en zij bedanken dan ook iedereen die hier aan wil bijdragen.

Meer berichten