Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sport Village exclusief kledingsponsor MHC Bemmel 800

Voorzitter MHCBemmel800 (links) bedankt Theo Verpoort van Sport Village voor sponsoring.
Voorzitter MHCBemmel800 (links) bedankt Theo Verpoort van Sport Village voor sponsoring.

BEMMEL - Met ingang van het volgend seizoen zullen alle spelers en speelsters van MHC Bemmel 800 in een nieuw wedstrijdtenue spelen. Sport Village in Bemmel is de exclusieve kledingleverancier van deze kleding. Met het ondertekenen van de overeenkomst is het startsein gegeven voor de uitlevering.

“In september 2018 zijn we begonnen met de voorbereiding. Nadat we diverse mogelijkheden naast elkaar hadden gelegd, voldeed het voorstel van Sport Village het meest aan onze wensen. Samen met de kledingleverancier The Indian Maharadja en Sport Village is een mooi pakket samengesteld.

Naast een wedstrijdshirt, waar de Rabobank, Henk Scholten Volvo, Mijn Kennis en COOP als shirtsponsor op zijn vermeld, bestaat de clublijn uit sokken en een short of rokje welke uiteraard allemaal van het clublogo zijn voorzien. Daarnaast is er een oranje uit-shirt, een mooi trainingspak en een sticktas beschikbaar.

Doordat we vroeg zijn begonnen en er een fijne samenwerking was, is het hele proces zonder enige vertraging verlopen. De kledingcommissie en het bestuur waren natuurlijk al een poosje bekend met het ontwerp, maar nu we de reacties van de leden horen kunnen we concluderen dat we een goede keuze hebben gemaakt”, aldus Sander Schinkel, voorzitter van MHC Bemmel 800.

Meer berichten