Logo gemeentenieuwsonline.nl

Harmonie Angeren overtreft zichzelf

ANGEREN - In een afgeladen vol dorpshuis in Angeren bracht de harmonie afgelopen zaterdagavond haar eenmalige programma: 'Angeren ons plekske'.

Lokale beelden over alle seizoenen, droneopnames, interviews met bekende persoonlijkheden over thema’s als vergrijzing, mooiste plaatselijke evenementen, mooiste plekjes in Angeren, behoud van de natuur, de maatschappelijke functie van het Dorpshuis, 60 jaar oude filmbeelden die de Wim Sonneveld-hit ‘Het dorp’ omlijstten, gefotografeerde Angerenaren die de Rag'n'Bone Man-hit ‘Human’ vergezelden; het passeerde allemaal de revue.

Martijn van Vuuren bracht een muzikale ode aan Angeren op de melodie van het nummer 'Nao 't Zuuje' van Lex Uiting; de hoogste Limburgse nieuwkomer in de Top 2000 van 2018 en Geert Bouwman bracht een gedicht over Angeren, geschreven door zijn vader, op de toepasselijke tonen van Greensleeves; welbekend van het het historische radioprogramma Candlelight. De tropische temperaturen werden door de aanwezigen voor lief genomen om dit zoveelste culturele hoogstandje van harmonie Angeren van a tot z mee te beleven.

Meer berichten