Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een blij bestuur van deBol.
Een blij bestuur van deBol.

Superblij met de bijdrage uit Rabobank Clubkas Campagne

BEMMEL - Woensdag 20 juni werd het feest voor stichting deBol uit Bemmel. Tijdens de spannende uitreiking van de Rabo Clubkas Campagne 2019 werd het Bolbestuur verrast met een mooi cheque van 938,68 euro. Er werden 253 stemmen uitgebracht op deBol!

Na de uitreiking van de cheques aan de grootste winnaars werd er nog een extra cheque van honderd euro uitgereikt voor de beste promotiecampagne en deze ging, de presentatrice maakte het steeds spannender, naar Bemmel en zij vermeldde dat de prijs ging naar een verenging/stichting met allemaal dames en ja hoor, het hoge woord kwam eruit… deBol werd verzocht om op het podium te komen.

Onze promotionele actie met de bloembolletjes heeft succes gehad, de bolletjes zijn tot bloei gekomen en een blij bestuur mocht met in totaal 1038,68 euro dik tevreden terugkeren naar Bemmel.

"Rabobank heel hartelijk dank voor het prachtige bedrag dat wij mogen ontvangen en de gezellige avond bij Pathé in Nijmegen en… lieve, lieve mensen die op ons gestemd hebben, allemaal ontzettend bedankt voor jullie steun en het vertrouwen in onze organisatie! Wij zijn super blij met dit mooie bedrag waarmee wij onze activiteiten zeker tot volle bloei zullen brengen! Tot ziens bij deBol want met deBol op pad is (altijd) Puur Genieten!", aldus het bestuur. Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl.

Meer berichten