Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rob Koops en Maarten Wolf. (foto: Jos van de Werken)
Rob Koops en Maarten Wolf. (foto: Jos van de Werken) (Foto: jos van de werken)

Kersen-bridgedrive in Gendt

GENDT - Op 29 juni organiseerde bridgeclub Gendt tijdens het Gendtse Kersenfeest voor de 27e keer de Kersen-bridgedrive. Het was een geheel nieuwe opzet die in het teken stond van de Gendtse kersen.

De deelnemers werden verwend met koffie en een speciaal door bakkerij Milder gemaakt kersengebakje. Chocolaterie Alberdeco had voor iedere deelnemer een speciale kersenbonbon gemaakt en Wijs ambachtelijk ijs had speciaal voor deze gelegenheid kersenijs gemaakt. Het Sprauwejagers Gilde bakte voor alle deelnemers een Gendtse Kersenkoek. Wijnzinnig had prachtige prijzen voor de winnaars samengesteld en Boerderijwinkel De Geer had 50 kg van haar lekkerste kersen van de bomen geplukt. Kortom, de meer dan 200 deelnemers genoten van al deze lekkernijen.

De algeheel winnaar van dit toernooi werd het paar Maarten Wolf en Rob Koops en verder kregen alle deelnemers (1e en 9e plaats) in de lijn een leuke kersenprijs bestaande uit kersenlikeur, kersenbonbons en kersen.

Wilt u ook graag leren bridgen neem dan contact op met bridgedocent Jannie van de Werken (06 28449582; e-mail: jannievandewerken@hotmail.com); zij verzorgt cursussen bij u thuis voor beginners en voor gevorderden. Voor meer informatie zie www.bridgeclubgendt.nl.

Meer berichten