Logo gemeentenieuwsonline.nl
Promotietoernooi 2018: even goed kijken. (foto: JBC Lingewaard)
Promotietoernooi 2018: even goed kijken. (foto: JBC Lingewaard)

Gratis jeu de boulen

HUISSEN – Jeu de boules is een sport - of zo u wilt een spel- waar met name 50-plussers bijzonder veel genoegen aan beleven. Maar ook voor jongeren is het een heerlijk tijdverdrijf. Heeft u het spel een beetje onder de knie en zou u een keertje mee willen doen? Dan is hier uw kans. Alle inwoners van Lingewaard en omstreken worden hierbij van harte uitgenodigd.


“Op zondag 21 juli organiseert Jeu de boulesclub Lingewaard het Promotietoernooi. Als u daaraan wilt deelnemen gaarne om 11.00 uur melden. Om 12.00 uur begint het toernooi. We spelen drie wedstrijden en het is noodzakelijk dat u alle drie partijen kunt uitspelen. Dus tussentijds afhaken is niet toegestaan. Het toernooi duurt tot ongeveer 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. U dient u wel even (telefonisch) aan te melden vóór zaterdag 20 juli. Wij hebben eventueel een setje boules voor u klaar liggen en wij zijn behulpzaam met instructie in speltechniek en tactiek. Want een ongeoefende speler wordt gekoppeld aan een ervaren bouler."

"Het adres is Kampstuk 23, Huissen (een zijstraat van de Bredestraat). Daar is eenieder welkom, dus ook de eventueel meegekomen supporters. Zij kunnen vanaf het terras met een drankje uw prestaties volgen en u aanmoedigen.” Voor nadere inlichtingen: en/of aanmelding: mobiel: 06 12506860 (www.jbcl.nl).

Meer berichten