Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rug van lid met clubtrui. (foto: Ponyclub De Gele Rijdertjes)
Rug van lid met clubtrui. (foto: Ponyclub De Gele Rijdertjes)

Ponyclub De Gele Rijdertjes zoekt bestuur

BEMMEL- Ponyclub De Gele Rijdertjes is naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. Als er zich niet tijdig iemand meldt, ziet de vereniging zich genoodzaakt ermee te stoppen.

Het huidige bestuur telt officieel drie leden. De voorzitter is gestopt en binnenkort stopt de penningmeester. Al enige tijd is de ponyclub druk bezig met het werven van nieuwe bestuursleden. Tot op heden is de oproep voor nieuwe bestuursleden onbeantwoord gebleven. Daarom doet de ponyclub nu een noodoproep.

"Zonder bestuur kan de vereniging niet bestaan en zal besloten moeten worden de vereniging zoals die nu is, te beëindigen. Dit is niet wat wij willen, maar is zeker iets wat onvermijdelijk zal zijn als er geen mensen opstaan en zich aanmelden. Dit is een noodkreet aan een ieder om zich aan te melden als bestuurslid. Dit kan iedereen zijn die de club een warm hart toedraagt. Als er op korte termijn geen vooruitzicht is op aanvulling van het bestuur dan ziet de ponyclub De Gele Rijdertjes geen andere mogelijkheid dan de vereniging op te heffen."

Ponyclub De Gele Rijdertjes bestaat al sinds 1962 en heeft veel meegemaakt. We zijn een vereniging die ongeveer honderd leden telt. Vele kinderen uit Bemmel en omstreken hebben bij de ponyclub op een leuke manier leren ponyrijden en alles wat daar bij hoort, en nog steeds. Dit is altijd mogelijk geweest dankzij een aantal betrokken personen en vrijwilligers. Zonder hen was dat niet gelukt.

De vereniging zoekt een voorzitter, penningmeester en secretaris. Wie zich betrokken voelt en wil dat de ponyclub blijft bestaan, kan zich aanmelden via ledenadministratie@degelerijdertjes.nl.

Meer berichten