Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Zandse Notengaard. (foto: Ireenphotos)
De Zandse Notengaard. (foto: Ireenphotos) (Foto: Ireenphotos)

Eerste editie Struinen in de Tuinen was fantastisch!

HUISSEN - Struinen in de Tuinen 2019 vond afgelopen zondagmiddag 7 juli plaats in liefst dertien tuinen door heel Huissen.

Tuindeuren werden platgelopen bij buren en stadsgenoten om te genieten van het uitgebreide programma met muziek, theater, cabaret en andersoortige podiumkunsten. Bijna honderd Huissenaren hielpen deze dag mee om het tuinenfestival tot een succes te maken: het zachte weer, de gastvrijheid van de tuineigenaren en het massaal toegestroomde publiek zorgden voor een gezellige eerste editie Struinen in de Tuinen!

Alle tuineigenaren, artiesten, organisatie én bezoekers hebben samen een prachtige editie neergezet. In alle deelnemende tuinen hing een fijne sfeer en iedere betrokkene heeft het naar zijn of haar zin gehad. Dat was door heel Huissen te voelen.

“Ik vond het prachtig om te zien hoe men hun tuin omtoverde tot tijdelijke festivallocatie. De acts stonden te stralen en ik heb alleen maar blije gezichten gezien! Het massaal gekomen publiek geeft aan dat Huissen een evenement rijker is", aldus Lianne Derksen, coördinator tijdens Struinen in de Tuinen.

Struinen in de Tuinen vond dit jaar in acht steden plaats. Ook in Amersfoort, Breda, Harderwijk, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Woerden is er volop gestruind.

Meer berichten