Logo gemeentenieuwsonline.nl
Alle deelnemers aan de koppelwedstrijd. (foto: Belinda)
Alle deelnemers aan de koppelwedstrijd. (foto: Belinda) (Foto: Belinda )

uitslag ouder & kind viswedstrijd Huissen

HUISSEN - Donderdagavond 4 juli werd de jaarlijkse ouder- & kindwedstrijd gevist. Vanwege de grote animo is er uitgeweken naar parkvijver De Zilverkamp, hier hebben enkele vrijwilligers op de vooravond de stekken bevisbaar gemaakt door het uitvoeren van het snoeiwerk.

Voor velen is de parkvijver geen onbekend water, tot enkele jaren geleden werden hier ook de reguliere competitiewedstrijden gevist. Liefst 14 koppels deden er deze avond mee en met zijn allen wisten ze ruim 21 meter aan vis te vangen. Helaas werden er enkele grote vissen verspeeld en hadden sommigen ook flink last van de bijvangst van zoetwaterkreeftjes.

Onder het genot van een heerlijk zonnetje en zo nu en dan een stevig briesje wisten Naïma en haar opa Tonnie 449 centimeter bij elkaar te vangen, Lucas en zijn vader Leon vingen knap 394 centimeter bij elkaar. Damian en opa Joop wisten 292 centimeter te vangen, goed voor de derde plaats.

Een extra prijs was er deze avond voor de grootste en kleinste vis. Doordat enkele zoetwatergiganten werden verspeeld, wist Leon met een hele mooie voorn van 24 centimeter de grootste te vangen. Casper had met een vis van 6 centimeter de eer om de prijs voor de kleinste vis van de avond te mogen ontvangen.

De jeugdcommissie bedankte een ieder voor het mede mogelijk maken van deze geweldige avond. De datum voor de seizoensafsluiting zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.

Meer berichten