Logo gemeentenieuwsonline.nl

deBol bij de N4D!

Bert v.d. Lans in Bemmel 2018
Bert v.d. Lans in Bemmel 2018

LINGEWAARD - Natuurlijk staat deBol weer langs de routes bij editie 103 van de Nijmeegse 4Daagse!

Voor de 15e keer op rij staat deBol bij de N4D iedere dag langs de routes om alle wandelaars aan te moedigen en te steunen!

"Sinds 2005 is deze 4Daagse week een jaarlijks feest van herkenning en we spreken iedere dag met alle wandelaars af dat wij ze de volgende dag wéér willen zien, het tot morgen in … En daar zijn ze weer!… zijn herkenbare kreten geworden! Op dinsdag 16 juli zal het feest in Bemmel zijn, deBol zal vanaf 09.30 uur alle lopers aanmoedigen op de Dorpsstraat ter hoogte van de Kinkelenburglaan en natuurlijk maken wij er ook een oergezellig feestje van!

Wij hopen dat we de recordhouder Bert van der Lans, onze 100ste Vriend van deBol, alle dagen onderweg mogen ontvangen. Bert gaat voor de 72ste keer lopen en wij wensen hem, onze Bolwandelaars en alle deelnemers uit Lingewaard en al die andere duizenden wandelaars heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier, toe!"

Op woensdag staan de 'Bolletjes' in Weurt, donderdag in Berg en Dal en natuurlijk op vrijdag op de Via Gladiola (ter hoogte van het beeld van de gladiolen aan de rechterkant) naast het Bemmelse dweilorkest De Dreumels. Wandelaars: let op de rode Bol-ballonnen, als je die ziet staan de dames van deBol in de buurt. Informatie: www.deBolbemmel.nl.

Meer berichten