Logo gemeentenieuwsonline.nl
Marleen, Wil, Jort en Marion. (foto: Marleen Emmerzaal)
Marleen, Wil, Jort en Marion. (foto: Marleen Emmerzaal)

'ALS het leven anders loopt, lopen wij samen de Nijmeegse 4-daagse om de strijd aan te gaan'

GENDT - Mijn naam is Jort Vermeulen, 14 jaar en ik kom uit Gendt. Dit jaar loop ik voor de eerste keer de Nijmeegse 4-daagse. Ik loop samen met Marleen Emmerzaal, Wil en Marion Kamps. Dit om geld in te zamelen voor stichting ALS Nederland. Helaas is er nog steeds geen medicijn/behandeling om deze vreselijke ziekte te stoppen of remmen. Geld is daarom hard nodig!

Zelf kwam ik in aanraking met ALS toen een tante van mijn moeder eraan overleed en 1,5 jaar geleden kreeg ook mijn vriend Bram dezelfde diagnose. Bram is mijn grote voorbeeld van kracht en doorzettingsvermogen doordat hij zo positief en krachtig in het leven staat ondanks deze vreselijke diagnose. Als je van zo dichtbij meemaakt wat deze ziekte doet wil je heel graag 4 dagen 30km lopen om geld in te zamelen zodat er meer onderzoek mogelijk is om deze vreselijke ziekte te stoppen. Ik wil iedereen die ons tot nu toe heeft gesponsord heel erg bedanken maar we hopen nog meer geld op te halen!

Wilt u ons ook sponsoren dan kunt u een donatie doen via www.devierdaagsesponsorloop.nl en zoeken op Jort of via een donatie in de bus bij Bloemsierkunst de Gent in Gendt

Meer berichten