Logo gemeentenieuwsonline.nl

Seizoensafsluiter jeugdvissen Huissen

Robin, jeugdlid van HSV Sint-Petrus met een gevangen forel. (foto: Ruben)
Robin, jeugdlid van HSV Sint-Petrus met een gevangen forel. (foto: Ruben)

HUISSEN - Zaterdag 24 augustus zal het visseizoen voor de jeugd van HSV Sint-Petrus officieel worden afgesloten. Op deze dag zullen wij de rivier oversteken en neerstrijken in Pannerden op de forellenvijvers van Het Anker.

Op deze dag zal er net als voorgaande jaren gevist worden op heerlijke en mooie forellen welke aan het einde van de dag zullen worden verdeeld. Tevens zal de officiële prijsuitreiking van het seizoen 2019 op deze dag plaatsvinden. De rest blijft nog een verrassing.

Ieder jeugdlid wat dit jaar aan één of meerdere wedstrijden heeft mee gedaan kan zich opgeven voor deze dag. De jeugdcommissie neemt de gehele organisatie op zich deze dag. Van aas tot een avond maaltijd aan de waterkant.

Zelf dien je wel zorg te dragen voor eigen visspullen. Zie de site van het anker voor meer informatie. Een eventuele eigen 'kleine' bijdrage voor deze dag zal mogelijk later bekend worden gemaakt.

Opgeven kan door een berichtje te sturen naar: Joop van Heemskerken (06 25458572) te reageren via Facebook of de website. Tevens zal er bij de Welkoop in Huissen een inschrijf lijst komen te liggen op de hengelsport afdeling.

De dag zal aanvangen rond de klok van 12:00 uur en zal duren tot ongeveer 17:00 uur. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Meer berichten