Zoeken naar de geheimen van kabouterland...

zondag 18 augustus 2019 10:30

BEMMEL - De kabouterspeurtocht is op zondag 18 augustus in Bemmel. Als het goed is hebben alle kinderen tot en met groep 6 van de basisscholen in Bemmel aan het einde van het schooljaar een flyer mee naar huis gekregen waarop zij uitgenodigd werden om mee te doen aan de door sichting deBol te organiseren kabouterspeurtoSpeurtocht op de laatste dag van de zomervakantie.

De speurtocht start bij restaurant De Buren van… op het Kinkelplein vanaf 10.30 uur. Kinderen doen gratis mee maar moeten wel begeleid worden door ouders, oma’s of opa’s. Volwassenen betalen drie euro.

"Wij zullen er een leuke, gezellige, soms spannende tocht (vijf km) van maken waarbij de kinderen moeten zoeken naar sprookjesfiguren en onderweg vragen moeten beantwoorden. Aan het einde is er dan voor alle kinderen een leuke herinnering!

Kom je ook meezoeken naar de geheimen uit de sprookjes- en kabouterwereld? En maak je ook van je laatste vakantiedag een hele gezellige gezinsdag? De volgende dag heb je dan op school in ieder geval al iets leuks te vertellen! Schrijf met grote letters in je agenda of op de kalender thuis: 18 augustus kabouterspeurtocht vanaf 10.30 uur in Bemmel." Meer informatie staat op: www.debolbemmel.nl of te verkrijgen via 06 54975063.