Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kinderen rennen door de poort het terrein van Kinderdorp Angeren op.
Kinderen rennen door de poort het terrein van Kinderdorp Angeren op. (Foto: Henk Sluiter)

Kinderdorp Angeren veertig jaar!

ANGEREN - Zaterdag start de veertigste editie van het kinderdorp in Angeren. Het evenement in Angeren waar jaarlijks zo’n 280 kinderen van 6 - 12 jaar samen hutten bouwen, knutselen, spelen en van de zeephelling in de polder afglijden, belooft weer een groot feest te worden.

Er staan dit jaar verschillende feestelijke activiteiten op het programma en er wordt dit jaar extra groot uitgepakt met als thema: Feesten als Beesten. Want zo’n veertigste editie vraagt natuurlijk om een feestje en dat wordt het zeker.

Het kinderdorp in Angeren is al jaren erg populair. Dat blijkt uit de vele aanmeldingen vanuit de gehele regio. Al vroeg in het jaar melden mensen zich om er zeker van te zijn dat de vakantieplannen aansluiten op de kinderdorp week. Dat zien we als een groot compliment en maakt dat we het graag nog eens veertig jaar organiseren, meldt medeorganisator Glenn Buurman.

Naast het uitgebreide programma voor de kinderen is er jaarlijks ook veel te doen voor ouders en andere familieleden. Zo is er op zondag een Fancy Fair waar familie de hutten van de kinderen kunnen bewonderen en deel kunnen nemen aan verschillende spellen, waaronder een loterij. Op woensdagavond kunnen ze genieten van diverse optredens tijdens de Playbackshow.

Het Kinderdorp Angeren start aanstaande zaterdag 10 augustus om 9.00 uur en eindigt op donderdag 15 augustus. Dit jaar op een nieuwe locatie: het weiland aan het kermisplein (Zahnstraat) in Angeren. Voor meer informatie: www.kinderdorpangeren.nl.

Meer berichten