Logo gemeentenieuwsonline.nl
Onze dirigent/arrangeur. (foto: Jan Startman)
Onze dirigent/arrangeur. (foto: Jan Startman) (Foto: Jan Startman)

Druk Lingewaards Mannenkoor

HUISSEN - Het Lingewaards Mannenkoor heeft het druk. Er wordt wat af vergaderd bij het koor. Commissie zus en commissie zo, maar laten we bij het begin beginnen.

Wat het meeste voorbereiding nodig heeft is de organisatie van het eeuwfeest van honderd jaar Mannenzang in Huissen. Langzaam maar zeker valt alles op zijn plaats en inmiddels is bekend welke fantastische koren uit Lingewaard de feestvreugde komen vergroten op zondag 29 september. Het lijkt nog een eind weg maar het is het maar zo. Wat kun je verwachten op die zondagmiddag? Dat houden we nog even geheim, maar het wordt een breed spectrum aan zangstijlen. Dus voor ieder wat wils.

Het andere onderwerp van aandacht is de jaarlijkse boekenmarkt. Die valt dit jaar op zaterdag, 7 september. Dat is niet zo moeilijk te organiseren, daar hebben we onze penningmeester voor.

De moeilijkheid zit ‘m in de logistiek. Die bewuste zaterdag moeten er uit de boekenopslag een berg boeken bij elkaar gezocht worden als verkoopwaar. Zie je het gebeuren? Uit het magazijn, in een auto (of meerdere), uitladen op de stand bij het Raadhuisplein, alles netjes neerzetten en dan mag jij het gezochte boek kopen of gewoon lekker rondsnuffelen in een breed assortiment fraaie boeken.

"Oh, en mocht je een keertje komen luisteren naar ons koor, wellicht meezingen, een telefoontje naar Theo Vermaas, 026 3257408 is voldoende."

Meer berichten