Logo gemeentenieuwsonline.nl
Verenigingsgebouw van Op de Korrel.
Verenigingsgebouw van Op de Korrel. (Foto: )

Startschot nieuw seizoen

BEMMEL - Als gebruikelijk op de vrijdag na de Bemmelse kermis, wordt door vele leden van Schietsportvereniging Op de Korrel in Bemmel het startschot van het nieuwe seizoen gedaan na de zomerstop.

Om fris het nieuwe seizoen te beginnen, heeft ook het gebouw een nieuw tintje meegekregen. Er is namelijk nieuwe gevelbekleding aangebracht door Bordbusters, geheel in stijl van de vereniging en de schietsport. Geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn natuurlijk welkom, waarvoor een vrije inloop geldt op de algemene verenigingstijden, namelijk: dinsdagochtend; 10.00u - 12.00u (besloten); dinsdagavond; 19.00u - 24.00u; vrijdag avond; 19.00u - 24.00u en jeugdtraining: vrijdag avond 19:00u.

"Een bezoek op afspraak is ook mogelijk, zodat er begeleiding is en er wellicht wat schoten gedaan kunnen worden. Ga hiervoor naar onze website, of mail naar info@svopdekorrel.nl. We gaan uit van weer een leuk, sportief en gezellig seizoen en tot ziens bij schietvereniging Op de Korrel aan de Sportlaan 1e in Bemmel."

Meer berichten