Logo gemeentenieuwsonline.nl

Het Gemeenschapshuis Huissen-Zand is weer open

HUISSEN - Het Gemeenschapshuis is een multifunctioneel gebouw, waarin ondermeer de volgende activiteiten plaatsvinden: pianoles, gitaarles, dansen en yoga voor kinderen, kindertheater, ballet, zwangerfit, yoga, pilates, bodyfit, tai chi, naailes, gym en biljarten voor ouderen, tafeltennis, kung fu, schilderen, fotografie cursus et cetera.

Het Gemeenschapshuis is ook de thuisbasis en oefenruimte voor muziekvereniging Volharding. Deze vereniging verzorgt ook lessen voor meerdere muziek instrumenten. Wijkvereniging ‘t Zand-Binnenveld houdt er enkele malen per jaar een bingoavond en het wijkplatform ZandBinnenBuiten vergadert er maandelijks.

"Ook zijn er ruimten te huur voor vergaderingen of andere activiteiten. De peuterspeelzaal stopt helaas met de activiteiten in ons gebouw. Er zijn daardoor twee lokalen beschikbaar voor andere activiteiten. Wij beschikken ook over een kast vol boeken die men kan lenen of ruilen. Foto’s van onze ruimten en aanmeldingen voor en informatie over alle activiteiten staan op www.gemeenschapshuishuissenzand.nl. E-mailadres: gemeenschapshuis-huissen-zand@hotmail.com. Ons adres is Van Wijkstraat 31 in Huissen, naast de Zandse kerk."

Meer berichten