Kom bij de Stedelijke in Huissen !
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kom bij de Stedelijke in Huissen !

Leerling met docent. (foto: Cor Neijenhuis)
Leerling met docent. (foto: Cor Neijenhuis)

HUISSEN - De schoolvakanties zijn voorbij en de repetities en muzieklessen beginnen bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen weer in de week vanaf 19 augustus.

"Wil je mee doen? Je kunt je aanmelden voor de muzieklessen of voor het mee spelen in het harmonie orkest of het slagwerk ensemble. Kom gerust eens kijken en luisteren op de repetitieavond van het orkest op woensdagavond en van het slagwerkensemble op de vrijdagavond. Je bent welkom."

Muzieklessen zijn niet alleen voor de jeugd. Ook voor volwassenen is het een leuke hobby en tegelijk een uitdaging om een instrument te leren bespelen.

"Je kunt bij de Stedelijke les krijgen op alle instrumenten, die in een harmonie orkest voorkomen. Voorbeelden daarvan zijn: fluit, klarinet, trompet, saxofoon, bariton, trombone, hoorn en slagwerk. Daarnaast kun je ook pianoles krijgen bij de Stedelijke. Je krijgt les van gediplomeerde docenten.

De lessen en de repetities zijn in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen. Meer weten of aanmelden via telefoonnummer: 06 21844411; via e-mail: stedelijke@gmail.com of www.stedelijkemuziekhuissen.nl.

Meer berichten