Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kunstmarkt Huissen. (foto: J.F.M.C. Geertsen)
Kunstmarkt Huissen. (foto: J.F.M.C. Geertsen)

Tweede lustrum van de kunstmarkt Huissen

HUISSEN - Op zondag 1 september van 10.30 tot 17.00 uur wordt voor de tiende keer Kunstmarkt in Huissen gehouden. Omdat het de tiende keer is dat de kunstmarkt georganiseerd wordt mag men een extra feestelijke markt verwachten. In elk geval wordt de markt officieel geopend door Helga Witjes wethouder van de gemeente Bemmel.

De kunstmarkt is gratis en iedere bezoeker krijgt dit jaar een lot cadeau waar je een kunstwerk op kan winnen. Net als vorig jaar staan de kunstenaars rondom het Restaurant Beide Zussen aan de Helmichstraat 37 in Huissen.

Ook dit jaar zijn er verschillende kunstenaars die niet eerder in Huissen te zien zijn geweest dus het is echt de moeite waard om te komen kijken. Ook al is men eerder geweest. Er is veel moeite gedaan om de verscheidenheid zo groot mogelijk te houden. Schilderijen, sieraden, beeldhouwwerk, keramiek en tuinbeelden, glasfusing, gedichten, tassen, handgeweven kleding.

Kunstmarkt Huissen heeft een pagina op facebook waar men al wat foto’s kan bekijken van de kunst die verwacht wordt. Vragen? Mevrouw A. Geertsen (06 542245520 beantwoordt ze.

Meer berichten