Klaverjassen en jokeren

dinsdag 10 september 2019 20:00

HUISSEN - "We staan zo maar weer aan de vooravond van een nieuw seizoen kaarten in De Kuul op De Zilverkamp in Huissen."

"We spelen zoals elk jaar om het Zilverkampioenschap en aan het einde van het seizoen, roepen we misschien jou wel uit als Zilverkampioen Jokeren of Klaverjassen. Wat ons betreft, zijn de messen geslepen en kunnen de kaarten geschud worden.

We starten de competitie op dinsdag 10 september, om dit vervolgens zoveel mogelijk om de veertien dagen vol te houden. Vanwege het ongunstig vallen van de dinsdagen rond de feestdagen, kan het wel eens voorkomen dat er twee weken achter elkaar ingepland wordt.

Ook dit seizoen organiseren wij weer de altijd gezellige kerst- en paas drive. De kerstdrive vindt plaats op dinsdag 17 december en de Paasdrive zal op dinsdag 07 april gehouden worden. Tijdens deze twee avonden zullen de jokeraars individueel strijden en de klaverjassers in een koppel, die jezelf zal moeten samenstellen. De slotavond met de prijsuitreiking is vastgesteld op dinsdag 19 mei.

Het kaarten begint om 20:00 uur, gelieve dan ook ruim op tijd aanwezig te zijn. De kosten voor deelname is 3,00 euro per speelavond, met uitzondering van de kerst- en paasdrive; dan is het per persoon een eurootje meer.

Heeft u als lezer van dit artikel, of familie - vrienden, die ook graag willen kaarten, laat ze kennis maken met de altijd gezellige kaartavonden in De Kuul. Onder het genot van een hapje en een drankje, mogen van ons de kaarten geschud worden, het drankje is uiteraard op eigen kosten." Voor meer informatie: Jaap Rotteveel 06 23516345 en Jos Ratering 06 30842033.