Logo gemeentenieuwsonline.nl

Succesvol seizoen dynamictennis in Gendt

GENDT - Het seizoen 2018-2019 is voor de dynamictennis groep in Gendt zeer goed verlopen.

"Ten eerste zagen we een groei van 33 leden naar 60 leden en is er een nieuwe groep opgezet van werkende 'jongere leden', die alleen op de avond kunnen spelen in verband met hun werkzaamheden.

In februari hebben de meeste leden meegedaan aan een clinic, die verzorgd werd door de Nederlands kampioen Tom Maassen en zijn compagnon Robert Heessen, hetgeen door iedereen als een groot succes werd gezien.

Ook op sportief gebied scoorden de drie teams goed met een tweede plaats voor team 1, team 2 werd eerste in hun klasse en promoveren daardoor naar de 1e klasse, team 3 werd gedeeld eerste.

Verder werd het open Gelders kampioenschap dames- en herendubbel op 3 november 2018 in Gendt georganiseerd

Onze sport is er voor recreanten als ook voor de actievere spelers, het is een sport voor jong en oud. Op de dinsdagmiddag en de donderdagmiddag is er nog voldoende ruimte om zich aan te melden. Voor diegene die meer wil weten over dynamictennis, bekijk dan eens de website www.dynamictennis.nl. Na afloop even samen napraten onder een kopje koffie of een glas thee.

We nodigen geïnteresseerden graag uit om vier keer gratis mee te doen op onze tennismiddagen, ervaring is niet vereist, wel sportkleding, materialen zijn in voldoende mate aanwezig. Verder kan men onderricht krijgen door een trainer om je zo op weg te helpen, de ervaring is wanneer men kennis heeft gemaakt met deze sport, men meteen besmet is met het dynamictennisvirus. Voor verdere inlichtingen kan men contact op nemen met Gerrit Vink, telefoon 06 12162231."

Meer berichten