Inschrijving kleding- en speelgoedbeurs 't Gentje

Algemeen

GENDT - Op zaterdagochtend 5 oktober houdt Speelotheek 't Gentje een beurs voor speelgoed en kinderkleding. Op deze beurs kunnen baby-artikelen, zomerkleding in de maten 80 tot en met 176, 34-36 en xxs, xs, s en m worden aangeboden. Ook kan carnavalskleding en speelgoed verkocht worden.

De wijze van inschrijven is als volgt: Als u artikelen op deze beurs wilt verkopen, kunt u vanaf 2 september langskomen bij de speelotheek. U krijgt dan een inschrijflijst, prijskaartjes en een handleiding zodat u thuis alle artikelen kunt inschrijven en voorzien van een code en de prijs. De lijsten kosten 1,50 euro per stuk.

"De eerste week van september van 2 - 5 september kunt u elke avond van 19.00 uur tot 20.00 uur een lijst komen halen. Ook is er de mogelijkheid om uw code van afgelopen beurs te behouden, dit kunt u doorgeven via mail: beurs@speelotheekgendt.nl en dan reserveren we die code voor u, dit dient u wel aan te geven voor 1 september. En natuurlijk zijn de lijsten ook verkrijgbaar tijdens openingstijden."

De speelotheek is gevestigd bij Integraal KindCentrum de Vonkenmorgen, Schoolstraat 1 (ingang kerk/ voliëre) in Gendt. De openingstijden zijn: in de even weken op maandag van 18.00 tot 19.00 uur en oneven weken vrijdags van 16.00 tot 17.00 uur. De te verkopen spullen levert u aan op vrijdag 4 oktober vanaf 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur in de Providentia.

Na afloop van de beurs haalt u de opbrengst van de verkochte artikelen samen met de overgebleven spullen weer op. Ook is er de mogelijkheid om niet verkochte artikelen te schenken aan een goed doel.

Uitgelicht

Digitale krant