Kleine impressie. (foto: Ina Rotteveel)
Kleine impressie. (foto: Ina Rotteveel) Foto: Ina Rotteveel

Nieuw speelgoed bij de speelotheek!

Algemeen

HUISSEN - Sinds 21 augustus is de speelotheek weer geopend na een warme en zonnige vakantie. Voor ons was het een drukke periode met het schoonmaken en inventariseren van ons speelgoed.

"Tevens kwam daarbij het feit, dat het Rabobankfonds onze aanvraag heeft gehonoreerd met een mooie donatie. Wij zijn hier heel erg blij mee en bedanken het fonds dan ook van harte voor hun gulle gave. Hiervan hebben wij heel veel nieuw speelgoed kunnen aanschaffen voor alle categorieën en leeftijden. Veel items hebben wij via Intertoys Huissen gekocht! Zij waren ons terwille middels het geven van een mooie korting op het totaalbedrag."

Het betekende wel, dat alles ingeschreven moest worden en gecategoriseerd, wat veel tijd van onze speelgoedcommissie vergde. "We hebben het er graag voor over, het gaat tenslotte om de kinderen, zodat zij weer fijn kunnen spelen."

Het speelgoed staat momenteel tentoongesteld in de speelotheek en wordt na 4 september uitgeleend. Abonnees kunnen hun favoriete speelgoed reserveren. Nieuwe leners zijn welkom! "Komt u gerust eens een kijkje nemen. Wij zijn geopend op de woensdagavond van 18.30-19.30 uur vrijdagmiddag van 15.00-16.00 uur en zaterdagochtend van 10.00-11.00 uur. Wij zijn bereikbaar via: www.speelotheekhuissen.nl; email: speelotheekhuissen@gmail.com of telefonisch tijdens de openingstijden 06 13788026." De speelotheek is gevestigd in de Aloysiusschool, Lange Kerkstraat 19.

Uitgelicht

Digitale krant