Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sint-Caecilia vroeger.
Sint-Caecilia vroeger.

Het LWMK viert 100 jaar Mannenzang in Huissen

HUISSEN - Het LWMK viert 100 jaar Mannenzang in Huissen. In 1919 werd het Roomsch Katholieke mannenzangvereniging Sint-Caecilia opgericht.Ter gelegenheid hiervan heeft het Bestuur van Het Lingewaards Mannenkoor het plan opgevat om daar een mooi feest van te maken.

Dit eeuwfeest wordt gehouden in de Zandse Kerk, Van Wijkstraat 33 in Huissen. De datum is zondag 29 september. Vanaf 14:00 uur is de kerk open en aanvang van de concerten is om 14:30 uur. De volgende koren hebben hun medewerking toegezegd: Gemengde Zangvereniging 'Cantilene' uit Haalderen, Gemengd Koor 'Feelin’ Good' en Gospelkoor 'Promises', beiden uit Huissen. Dat belooft dus een spetterende middag te worden met een gevarieerd programma. Daar wil je natuurlijk bij zijn. wel, dat kan. Want er zijn nog geen plannen om het 200 jarig jubileum te vieren, dus grijp nu uw kans!

Door overmaken van tien euro per kaart op rekeningnummer NL65 RABO 0124070906 ten name van Lingewaards Mannenkoor, onder vermelding van uw naam bestelt u de toegangskaarten. Die kaarten liggen dan klaar in De Zandse Kerk voor aanvang van de zangmiddag.

Er is nog een happening op handen: het Lingewaards Mannenkoor zal op de Boekenbeurs op 7 september in de stad een stand bemannen om fantastische boeken te verkopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit ook al ter financiering van het eeuwfeest. "Met andere woorden: jij vindt het boek dat je zocht en wij zijn blij met een paar euro extra. Voor missende informatie mag je bellen met de secretaris Theo Vermaas, 026 3257408."

Meer berichten