Afbeelding

Feestelijke opening Haalders Bos met diverse activiteiten!

Algemeen

HAALDEREN – Aankomende zondag 8 september zal na maanden werk het Haalders bos officieel geopend worden door wethouders Helga Witjes en Johan Sluiter. Het Haalders bos is gelegen tussen de Ambachtstraat en de Van der Mondeweg.

In het bos zijn enkele dingen aangepast: er is een hondenveldje geplaatst en de sloot is verder uitgegraven met boomstammen die eroverheen liggen. Langs de rand van het bos liggen takken voor de vogels en als finishing touch zal de Gemeente Lingewaard nog vóór de opening de paden verharden. "Na al dit werk willen wij de opening van het bos feestelijk vieren! Wij hopen u ook te zien!"

Het programma
Om 11.30 uur zal de inloop in het bos zijn. De ingang van het bos zal aan de Van der Mondeweg zijde zijn (tegenover de Kerk). De Ambachtstraat zal tussen 9.30 – 16.00 uur afgesloten worden voor verkeer.
Om 12.00 uur zullen Helga Witjes en Johan Sluiter het bos openen door middel van het planten van een boom.
Vanaf 12.00 uur zijn er diverse activiteiten in het bos. Door het gehele bos zullen diverse kraampjes staan van verschillende lokale organisaties, verenigingen en ondernemers. Verder zal er een kunstexpositie zijn en is het Ambacht geopend. Voor zowel de jeugd als volwassenen wordt er een bootcamp gegeven (om 13.30 uur en 14.00 uur). Bovendien zal er een speurtocht en een speelkussen zijn voor de jeugd. De lokale horeca zullen diverse gezonde snacks verkopen die dag. Met de bon van de flyer is het zelfs mogelijk om voor kinderen tot en met 12 jaar een gratis ijsje te halen! Dit wordt gesponsord door Brambachtelijk.
Om 15.00 uur eindigt het.

Uitgelicht

Digitale krant