Festival 7 september. (foto: UTMW)
Festival 7 september. (foto: UTMW)

Zesde editie festival Under the Milky Way in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Zaterdag vindt voor de zesde maal het festival plaats. Opieuw op de 'surfweide' aan de Badweg in de uiterwaarden van Huissen. Het thema van dit jaar is '1001 Nacht'.

De organisatie en een grote groep vrijwilligers hebben er weer voor gezorgd dat het terrein kleurig zal worden ingericht. Het kinderprogramma zal geheel in het teken staan van het thema. Voor de kleintjes onder ons zal er weer veel te beleven zijn. Op de foto met een kameel of op zoek naar Ali Baba. Een goede reden om te komen en neem je ouders maar mee want die kunnen verderop op het terrein genieten van de muziek.

Want vanaf 13.00 zal er tot aan 00.30 live muziek te horen zijn op de twee podia. In de middag zijn er op de relaxweide singer-songwriters en een Open Podium. In de avonduren kun je ook genieten van de intieme concerten in de 'Secret Pleasure Kot'. Volop live-muziek van van rock tot blues, van een singer/songwriter tot wat funky-achtige muziek en ook Nederlandstalig. Onder andere zullen op het podium staan: Drunken Dolly (Keltische punk), Temple Fang (rock), Milo (pop-rock), Three Little Clouds (funky hiphop). Op de site is het volledige programma te downloaden. Volg ook de facebookpagina en instagram.

Festival 'Under the Milky Way' op zaterdag 7 september. Leun achterover, neem een hapje en drankje en geniet van de muziek. Entree tien euro in de VVK (tot en met vrijdagavond 6 september bij de VVK-adressen) en vijftien euro aan de kassa. Jeugd tot 18 jaar (met ID)heeft gratis toegang. (Let op: op deze dag is de Badweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer!)

Uitgelicht

Digitale krant