Logo gemeentenieuwsonline.nl

Stichting dierenvoedselbank DBD ook in de gemeente Lingewaard

Foto:

LINGEWAARD - "Wij zijn begonnen onder Stichting Uit De Brand. En sinds 17 januari 2019 een zelfstandige stichting met de naam 'Stichting Dierenvoedselbank DBD' (De Blije Dieren). We zijn begonnen in Delft en zitten nu al anderhalf jaar in Dieren."

Wij hebben nu negen uitgiftepunten te weten: Arnhem wijk Elderveld, Zevenaar, Dieren, Doetinchem, Huissen, Doornenburg, Den Haag, Rheden en Velp. Hier is veel vraag naar, net als ook de vraag naar sponsoren en donateurs om een ieder te kunnen helpen.

Oprichters van de stichting Dierenvoedselbank DBD zijn mevrouw Mo Mansveld & mevrouw Diana Kersbergen die alles runnen en coördineren vanuit het huis van Mo. Wij werken momenteel samen met twintig vrijwilligers. Die ook uit liefde voor de dieren ervoor proberen te zorgen dat iedereen geholpen wordt.

Tevens zijn wij ook in het bezit van een ANBI-status. En zijn wij een non-profit vrijwilligersorganisatie. Meer informatie over ons kunt u vinden op onze facebookpagina, en op https://www.facebook.com/Dierenvb.DBD en https://dierenvoedselbank-dbd.webnode.nl

Donaties zijn altijd welkom en helpen de minima. Deze kunt u overmaken op rekening: NL08BUNQ2035149452 t.a.v: St Dierenvoedselbank. U kunt ons bereiken via onze facebook pagina, website en e-mail: dierenvoedselbankdbd@gmail.com."

Meer berichten