Logo gemeentenieuwsonline.nl
Op de rivier zijn prachtige vissen te vangen.  (foto: Hengelsport federatie midden Nederland )
Op de rivier zijn prachtige vissen te vangen. (foto: Hengelsport federatie midden Nederland ) (Foto: Hengelsport federatie midden Nederland )

Jeugd Riviervisdag in de Neder-Rijn

HUISSEN - Dit najaar organiseert de Hengelsport Federatie Midden Nederland in samenwerking met HSV Sint-Petrus een dag vissen aan de rivier voor de jeugd. De Jeugd Riviervisdag is op zaterdag 21 september van 10.00 tot 15.00 uur in de Neder-Rijn (Pannerdensch Kanaal).

"Ben jij een enthousiaste sportvisser in de leeftijd van 8 tot 17 jaar? Dan is dit echt iets voor jou! Kom kennismaken met het vissen aan de rivier. Er worden twee workshop rondes georganiseerd. We gaan met jullie Feedervissen en vissen met vaste stok.

Deelname is gratis. Deelnemers hoeven niet in het bezit te zijn van een vispas. De organisatie neemt alle benodigd (vis)materialen mee en tussen de middag wordt er voor lunch gezorgd.Er is plek voor een beperkt aantal jeugdvissers. Schrijf je snel in via deze link: https://www.hfmiddennederland.nl/jeugd. Informatiefolders zijn verkrijgbaar op de hengelsportafdeling van Welkoop Huissen.

Meer berichten