Logo gemeentenieuwsonline.nl
Evacuatiegroep 1-09-19. (foto: Gert Jan van Wezel)
Evacuatiegroep 1-09-19. (foto: Gert Jan van Wezel) (Foto: Gert Jan van Wezel)

Mozaïek weer op dreef!

ANGEREN - Afgelopen zondag 1 september was de onthulling van het oorlogsmonument in Angeren en de Evacuatiegroep van toneelvereniging Mozaïek was erbij.

De Evacuatiegroep is inmiddels uitgegroeid tot een professionele groep, die geheel in stijl van de evacuatie als figurant gevraagd wordt bij verschillende evenementen en herdenkingen. Ook toneelgroep Mozaïek is na een mooie zomer weer gestart met repeteren. "Opnieuw hebben we het geluk dat we een nieuw lid kunnen verwelkomen! Simone van Wezel uit Doornenburg komt Mozaïek versterken en neemt veel speelervaring mee."

"Onder de bezielende leiding van regisseuse Willeke Meijer gaan we komend seizoen aan de slag met een zelfgeschreven toneelstuk door Willeke. Het zal een komisch stuk worden met veel actie, gegarandeerd weer een avond vol kijkgenot en plezier! De speeldata in dorpshuis Angeren zijn zaterdag 28 maart en zondag 29 maart. We repeteren vanaf dit seizoen op de dinsdagavonden vanaf 19.30 uur in het Dorpshuis Angeren. Zin om ook toneel te spelen of mee te doen met de Evacuatiegroep? Kom gerust langs op dinsdagavond!"

Meer berichten