Logo gemeentenieuwsonline.nl
Orkestbezetting. (foto: H. Sluiter)
Orkestbezetting. (foto: H. Sluiter) (Foto: H. Sluiter)

Harmonie Angeren zoekt versterking

ANGEREN - Harmonie Angeren heeft regionale bekendheid verworven dankzij haar themaconcerten.

Zo zijn de afgelopen jaren als ‘briljantjes’ onder andere gepresenteerd: Alice in Movieland; All you need is love; Soldaat van Angeren; Miljoenenjacht; Angeren Live!; A day at de Zoo; Dancing with de Harmo; Angeren mien plekske. Om er maar eens enkele te noemen. Dergelijke optredens steeds voor volle zalen. Naast dergelijke themaconcerten verzorgt de harmonie jaarlijks in het najaar een koffieconcert en luistert gemiddeld een stuk of vijf Angerse evenementen (zoals de Lentekriebels en de Umdracht) muzikaal op.

Over het algemeen speelt het orkest bewerkingen van bekende hedendaagse populaire muziek aangevuld ofwel afgewisseld met werken van bekende HaFaBra-componisten.

Als gevolg van het besluit van een ouder lid om te stoppen zijn we hard op zoek naar met name een muzikant op euphonium. Als gevolg van langdurige ziekte van een ander lid zou een versterking op hoorn ook heel fijn zijn. Uiteraard zijn ook bespelers van andere instrumenten hartelijk welkom. Spreekt het geschetste repertoire je aan, kom dan eens kijken en luisteren tijdens de wekelijkse repetitie op donderdag van 19:45 tot 22:00 uur in het dorpshuis in Angeren.

Meer berichten