Logo gemeentenieuwsonline.nl
Verlatenheid - SJI-Parts. (foto: Barbara Beekman)
Verlatenheid - SJI-Parts. (foto: Barbara Beekman) (Foto: Barbara Beekman)

Verlatenheid

GENDT - "Ik hoor mijn eigen stem niet meer." Een oudere vrouw staart mijmerend naar buiten. Eenzaam mijmeren; dat is wat haar deze dag weer te wachten staat. De herinneringen aan toen...

Nu is zij alleen. Al heel lang. En niemand weet meer wie zij is. Ook u niet, wanneer u weer eens gehaast langs een huis loopt, waar u deze oudere vrouw 'achter de geraniums' naar buiten ziet zitten staren.

In deze ontroerende beeldende dansvoorstelling, vormt de voorkant van een huis het decor. Het publiek wordt meegenomen in de (veelal ongeordende) vrolijke herinneringen, maar zal ook geconfronteerd worden met een eenzame werkelijkheid.

Meerdere malen te zien tijdens het 3 Oever Festival in Gendt, op 21 en 22 september. Reserveren: www.3oeverfestival.nl. Informatie over het gezelschap: www.sjiparts.nl.

SJI Parts stond de voorgaande edities met de voorstellingen Harteklank, Nemeton en Mijn ruimte op het 3Oeverfestival. Danseres en choreochrafe Steffie van Leth is door de jaren heen een vaste waarde in het 3 Oever Festival. Haar speciaal voor het festival gemaakte producties passen naadloos binnen de opzet van het festival. Ze verbinden en verwonderen de spelers en de toeschouwers. Scheppen hun eigen werkelijkheid.

Meer berichten