Logo gemeentenieuwsonline.nl

Succesvolle seizoenstart Jubilate Gendt

LINGEWAARD – Afgelopen dinsdag was de aftrap van het nieuwe seizoen van Gemengd koor Jubilate Gendt. Diverse gastzangers werden verwelkomd en zullen de komende maanden aansluiten bij de repetities. Deze zullen vooral in het teken staan van het Kerstconcert van zaterdagavond 21 december in de NH kerk van Gendt.

Centraal bij dit concert is de 'Christmas Classic Celebration', een medley met liederen als 'Joy to the world', 'Hark! the herald angels sing', 'O come to the manger' en 'At Christmas time'. Bij dit concert zullen ook enkele regionale blazers hun medewerking verlenen.

Het enthousiasme en de motivatie dinsdagavond was dermate groot dat enkele gastzangers aangaven ook op de korenavond van 12 oktober graag te willen meezingen. Hierbij zal de intussen breed georiënteerde sound van Jubilate niet ontbreken en wordt zij vergezeld door Het Hooge Bongertkoor uit Zevenaar en gospelkoor Promises uit Huissen.

Lijkt dit je ook wat en wil bij één of beide uitvoeringen meedoen? Twijfel dan niet langer en kom! De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur in cultureel centrum De Leemhof, Dorpstraat 1 Gendt.

Voor aanmelding en nadere informatie: Henriette Berns (secr.), 0481 421082 / 06 12691415. Email: jubilategendt@gmail.com.

Meer berichten