Logo gemeentenieuwsonline.nl
A-orkest Volharding. (foto: Katja Mensink)
A-orkest Volharding. (foto: Katja Mensink) (Foto: Katja Mensink)

Volharding op twee podia tijdens Vleiskeuren

HUISSEN - Het is een jarenlange traditie van muziekvereniging Volharding om donderdags voor de Huissense kermis tijdens het Vleiskeuren een concert te verzorgen op het Raadhuisplein in Huissen. Dit jaar heeft de vereniging een primeur.

De slagwerkgroepen zullen op donderdag 19 september op de markt een concert verzorgen en het A-orkest speelt op het Raadhuisplein en zal lekker in het gehoor liggende muziek maken zoals Arcade, Bohemian Rhapsody en Stevie Wonder in concert.

Op donderdagmiddag zullen de winnende prijsnummers van de kermisverloting door notaris Paul Kok getrokken worden op het kantoor van Lingewaerd Notarissen. Tijdens het optreden van het A-orkest van Volharding zullen de winnende prijsnummers bekend gemaakt worden.

Tijdens het optreden van de slagwerkgroepen kunnen jongeren kennis maken met slagwerk instrumenten. Kinderen die donderdagavond komen kijken, kunnen -als zij dat willen- samen met de jeugdleden verschillende melodische en ongestemde instrumenten komen bespelen. Wellicht kun je dan met de groep al iets samen spelen. "Wil je na deze kennismaking meer weten over de mogelijkheden bij Volharding dan kun je je aanmelden voor vier proeflessen."

Beide optredens zullen op donderdag 19 september tussen 19.00 en 21.00 uur plaatsvinden, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om zowel naar het A-orkest als ook de slagwerkgroep te komen kijken en te proeven van al de heerlijke producten, die de slagers en horeca-ondernemers aan het publiek zullen presenteren.

Meer berichten