Logo gemeentenieuwsonline.nl
Praat met elkaar over uiteenlopende onderwerpen tijdens de Studiekring 50+.
Praat met elkaar over uiteenlopende onderwerpen tijdens de Studiekring 50+.

(Hoe laat is informatie bijeenkomst? MK) Kennis delen tijdens de Studiekring 50+

LINGEWAARD - Vanaf oktober 2019 kunnen 50-plussers meedoen aan de Studiekring 50+ in Bibliotheek Huissen of Bibliotheek Gendt. Tijdens deze driewekelijkse bijeenkomsten praten de deelnemers met elkaar over zelfgekozen onderwerpen. Van het laatste nieuws tot gebeurtenissen uit het verleden.

Op 20 september vindt er een informatiebijeenkomst over de Studiekring 50+ plaats in Bibliotheek Gendt en op 24 september in Bibliotheek Huissen.

Vind je het leuk om met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen over uiteenlopende onderwerpen? Of om zelf een presentatie te geven over een onderwerp waar je veel vanaf weet? Sluit je dan aan bij de Studiekring 50+ in Bibliotheek Gendt of Bibliotheek Huissen De studiekring komt één keer per drie weken bij elkaar. De kosten bedragen voor bibliotheekleden dertig euro en voor niet-leden veertig euro.

Sociaal contact

De Bibliotheek Gelderland Zuid vindt het belangrijk dat senioren actief mee blijven doen aan de maatschappij. Deelname aan de Studiekring is een mooie manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de hersenen actief te houden. De studiekring in Bibliotheek Huissen start op 22 oktober om 10.00 uur en in Bibliotheek Gendt op 25 oktober om 10.00 uur.

Informatiebijeenkoms

Op vrijdag 20 september vindt er een informatiebijeenkomst over de Studiekring 50+ plaats in Bibliotheek Gendt. Op dinsdag 24 september is er een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Huissen. Beide bijeenkomsten duren van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden voor de Studiekring 50+ kan door een mailtje te sturen naar programmamaker Magda Steegh via msteegh@obgz.nl. Meer informatie staat ook op www.obgz.nl/agenda.

Meer berichten