Huessense kalender!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Voorkant van de Huissense kalender (foto: Gilden Huissen)
Voorkant van de Huissense kalender (foto: Gilden Huissen)

Huessense kalender!

HUISSEN - Ook dit keer hebben de Gildenbroeders weer een schitterende kalender gemaakt voor het jaar 2020. Tijdens de Huissense dag was traditiegetrouw de primeur van de Huissense kalender. Met prachtige afbeeldingen van Huissens in al zijn vormen.

Zo hebben de samenstellers in der loop der jaren al heel wat moois van Huissen laten zien. In deze editie, die ook weer geheel in kleur is uitgevoerd,is wederom aandacht aan de omgeving besteed. De Huissense evenementen en Gilden bijeenkomsten zijn vermeld en er is nog voldoende ruimte vrijgehouden voor eigen notities.

De kalender is een mooi cadeau voor iedereen die woont in Huissen en daarbuiten. Bovendien steunt u hiermee de Huissense Gilden. Met de opbrengst van de kalender wordt het aloude erfgoed onderhouden. Voor de jeugdleden kunnen er nieuwe jeugdvaandels en trommen worden aangeschaft. De kalender is te koop bij Slijterij Degen, Primera in winkelcentrum De Brink, Stadsmuseum Hof van Hessen, Foto Van Eimeren. De kalender kost vijf euro. (www.gildenhuissen.nl)

Meer berichten