Ellen Groenen en Jannie van de Werken. (foto: Jos van de Werken)
Ellen Groenen en Jannie van de Werken. (foto: Jos van de Werken) Foto: Jos van de Werken

Clubkampioenen Bridge Club Gendt

Algemeen

GENDT - Het nieuwe bridgejaar bij Bridge Club Gendt is weer begonnen met de algemene ledenvergadering. Het bridgepaar Ellen Groenen en Jannie van de Werken zijn het afgelopen seizoen clubkampioen geworden en werden uiteraard in de bloemen gezet.

Tweede zijn geworden het paar Ton Giessen en Arie Puiman en derde het echtpaar Nico en Toos van Alst.

Bridge Club Gendt speelt iedere dinsdagavond in De Klok Horeca in Gendt met gemiddeld circa negentig personen in drie verschillende lijnen. Gezelligheid en fijn bridgen staan centraal. Wie interesse heeft in het bridgespel kan altijd een keer komen meespelen (19.15 uur aanwezig zijn).

"Heeft u interesse om dit fijne kaartspel te leren dan verzorgt erkend bridgedocent Jannie van de Werken vanaf begin oktober weer een beginnerscursus bridge; de nieuwste methode aanbevolen door de Nederlandse Bridge Bond. Locatie en tijd in onderling overleg in te plannen, afhankelijk van de groepssamenstelling. Ook is het mogelijk om thuis les te krijgen, u kunt zich individueel opgeven en er wordt dan een groepje van minimaal vier personen samengesteld. Dag en tijd in onderling overleg te regelen. Voor meer informatie of vragen bel met Jannie van de Werken (06 28449582) of mail: jannievandewerken@hotmail.com."

Uitgelicht

Digitale krant