Alle danseressen tijdens het kerstmatinee van vorig jaar. (foto: Gert-Jan van Wezel)
Alle danseressen tijdens het kerstmatinee van vorig jaar. (foto: Gert-Jan van Wezel)

Dansvereniging Mixed Moves gaat loten verkopen voor de Grote Clubactie.

Algemeen

DOORNENBURG - Op 14 september is de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019 gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van dansvereniging Mixed Moves uit Doornenburg zetten zich dit jaar ook weer in voor de Grote Clubactie.


“Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen om de aanschaf van de kleding voor de danswedstrijden te financieren. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Doornenburg kunnen bijdragen aan het clubdoel door een lot te kopen.


De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor drie euro per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80 procent (2,40 euro) direct naar de clubkas. Dansvereniging Mixed Moves is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

De leden van dansvereniging Mixed Moves doen ieder jaar actief mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er een bedrag van 1935 euro opgehaald. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Uitgelicht

Digitale krant