Gospelkoor Promises tijdens het optreden in Duitsland. (foto: Jan Bakker)
Gospelkoor Promises tijdens het optreden in Duitsland. (foto: Jan Bakker)

Gospelkoor Promises beleeft 'gemütlich' weekend in Winterberg

Algemeen

HUISSEN _ Gospelkoor Promises uit Huissen heeft in het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september een internationale start van het nieuwe zangseizoen gemaakt. 29 koorleden reisden af naar de populaire wintersportplaats Winterberg in Duitsland.

Doel van deze reis was deelname aan het evenement 'Café Chorioso- Singen mit Freunden' in dorpshuis Schützenhalle in Braunshausen. Het weekend werd op zaterdag afgetrapt met een gezellig samenzijn in hotel Schneider in Winterberg. Op zondag vertrok het koor vol goede moed naar het plaatsje Braunshausen. Daar ontmoette het nog 4vier andere Duitse koren. Het was voor gospelkoor Promises het eerste internationale optreden en speciaal voor deze gelegenheid had het twee Duitstalige liederen ingestudeerd, hetgeen erg gewaardeerd werd door het aanwezige publiek.

Gospelkoor Promises is een sprankelend, gezellig koor van zo'n 38 leden dat de passie voor zingen en gospelmuziek met elkaar deelt. Elke maandagavond wordt er van 20.00 tot 21.30 uur fanatiek gerepeteerd. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige gospels. Het koor verzorgt regelmatig diensten in diverse kerken en ziekenhuizen in de omgeving. Promises neemt deel aan korenmiddagen en -avonden en andere evenementen zoals 'Huissen bij Kaarslicht'.                                                                        

Promises is vooral op zoek naar alten, bassen en tenoren. Loop gerust even binnen tijdens de repetitieavond in de protestantse kerk aan Raadhuisplein 35 in Huissen. Meer informatie: ruudvietor@online.nl.

Uitgelicht

Digitale krant