Jeugdmiddag. (foto: jva)
Jeugdmiddag. (foto: jva)

Start seizoen van Strijdlust Huissen

Algemeen

HUISSEN - De zomer is bijna voorbij en dan start bij schietvereniging Strijdlust het schietseizoen weer. "Mocht u belangstelling hebben in de schietsport loop op de vrijdagavond gerust even binnen aan Kardinaal de Jongstraat."

Dit jaar verzorgt Mandy Mulder een aantal trainingen. Mandy is bij het Nederlands team ingedeeld en net terug van Rio de Janeiro waar ze heeft deelgenomen aan de World Cup. Op 6 september is de onderlinge competitie weer opgestart voor alle leden. Dit is een opzet voor alle junioren als ook senioren van de vereniging die in poules worden ingedeeld en onderling de strijd aangaan wie de beste schutter van de vereniging wordt in zijn poule.

Op 17 oktober start de bedrijfscompetitie deze wordt voor de 35e keer gehouden. Dit is een competitie waar vrienden, clubs, instellingen, verenigingen en bedrijven aan kunnen deelnemen. Teams bestaan uit maximaal vijf personen en minimaal drie personen. Schietverenigingen worden uitgesloten van deelname er mag wel een schutter met een bedrijf, instelling of club meedoen. Er wordt eenmaal per maand op de donderdagavond geschoten. De periode is van oktober tot maart inclusief de finale.

Van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 november is er weer een Grand-Prix. Deze Grand-Prix is voor alle schietverenigingen van Nederland. Er wordt geschoten met luchtgeweer in de discipline staand en opgelegd.Tevens wordt er ook met pistoolgeschoten ook in de discipline staand en opgelegd.

Uitgelicht

Digitale krant