Logo gemeentenieuwsonline.nl

KantoorProfi Bemmel Open Tennistoernooi 2019

Dit jaar houdt tennisclub Bemmel haar dertigste editie van het KantoorProfi Bemmel Open. Sinds enige jaren is dit toernooi eind oktober. Destijds noodgedwongen door renovatie van de banen verplaatst en dat bleek een groot succes!

"Inschrijven kan bij ons in alle categorieën; of je nu speelsterkte 8 of 2 hebt; bij KPMF Bemmel Open doe je mee! Het toernooi vindt plaats van 28 oktober tot en met 3 november. De inschrijving is geopend en sluit op woensdag 16 oktober. Inschrijven doe je via www.toernooi.nl."

Hoewel het nog een paar weken duurt, zijn de voorbereidingen voor het toernooi natuurlijk al in volle gang. "De vrijwilligers staan paraat, de sponsoren zijn geworven en/of en hebben zich aangemeld; waarvoor onze dank. Zonder sponsors en vrijwilligers kunnen wij het toernooi niet organiseren.
Als het aan ons ligt wordt het weer een fantastisch toernooi! Iedere werkdag vanaf 17:30 uur zijn er leuke partijen te bewonderen vanaf ons verwarmde terras. De finalewedstrijden vinden plaats in het slotweekend. Dus doe mee of kom kijken; wij zien je graag bij KantoorProfi Bemmel Open!"

Meer berichten