Logo gemeentenieuwsonline.nl
Komisch duo nostalgie. (foto: Henk Sluiter)
Komisch duo nostalgie. (foto: Henk Sluiter) (Foto: Henk Sluiter)

Terug in de tijd bij de Sasa

ANGEREN - Het was een erg leuke middag zaterdag 27 september in het Dorpshuis in Angeren. Sasa vierde de jaarlijkse 'Dag van de ouderen' en de belangstelling was groot.

De zaal ging om 13.00 uur open en al gauw stroomde de zaal vol en waren er bijna honderd mensen aanwezig. De uitnodiging beloofde een nostalgische matinee en dat werd het. Het komisch duo Bob en Trudy te Vree liet oude tijden herleven. Aan de hand van voorwerpen uit de oude doos zong 'Bob' liedjes en speelde gitaar. Vanaf het eerste liedje zongen de mensen mee. Trudy praatte alles aan elkaar en vertelde anekdotes onder andere over hun verkeringstijd enzovoort. Heel herkenbaar voor de Sasa-deelnemers in de zaal. Trudy dronk geen alcohol alleen ranja met een rietje. Dit bekende liedje was het laatste voor de pauze en alle deelnemers kregen ranja met een rietje en een kaneelbeschuitje. Na de pauze kwamen er nog veel bekende nummers voorbij, van 'De Zuiderzeeballade' tot aan 'Vous permettez monsieur' van Adamo. Vele deelnemers hebben ongetwijfeld met weemoed teruggedacht aan de tijd van voor de computer en de kleuren-tv.

Rond vier uur eindigde de voorstelling met een afscheidslied. Corry en Els bedankten Bob en Trudy voor hun mooie voorstelling en boden een bloemetje aan. Daarna werd er door de bezoekers nog nagepraat bij een drankje en een warm hapje.

Meer berichten