Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Ondernemersvereniging Beleef Bemmel zoekt intensievere samenwerking met verenigingen en stichtingen in Bemmel 'Samenwerken maakt ons ste

BEMMEL - Vanuit die gedachte heeft de ondernemersvereniging 'Beleef Bemmel' het initiatief opgepakt om contact te zoeken met alle verenigingen, stichtingen en organisaties in Bemmel.

Al deze instanties zijn uitgenodigd om van gedachten te wisselen met 'Beleef Bemmel', hoe we elkaar kunnen versterken bij bestaande en zeker ook nieuwe activiteiten en evenementen in het centrum van Bemmel.

Een aantal verenigingen waaronder bijvoorbeeld TOP, BOL en Popkoor 2000 was aanwezig op 30 september tijdens een informatieve sessie in de Theaterkerk. Gedurende deze avond zijn goede en bruikbare ideeën ingebracht, die zeker om verdere uitwerking vragen.
Afgesproken is bijvoorbeeld dat er een gezamenlijke doorlopende jaarkalender wordt ontwikkeld, waarop alle voor het centrum aantrekkelijke evenementen en activiteiten worden vermeld.

Bemmel heeft zowel op het gebied van winkelaanbod, horeca, het verenigingsleven, maar ook kunst en cultuur veel te bieden. De brainstormsessie heeft geleid tot een enthousiaste initiatiefgroep Beleef Bemmel, die begin november weer bij elkaar komt om de plannen verder uit te werken.


"Als je nu ook als vereniging, stichting, wilt meedenken en mee doen stuur dan een bericht naar het secretariaat van de ondernemersvereniging. E-Mail: secretariaat@beleefbemmel.nl , we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op."

Meer berichten